Двоє волинянок змагалися за бурштинову корону

У Рівному вперше відбувся грандіозний всеукраїнський конкурс краси «Бурштинова корона України 2011». У ньому взяли участь 36 красунь з понад двадцяти областей країни. Боролися за головний трофей – корону, інкрустовану бурштином вартістю понад п’ять тисяч доларів – і двоє представниць Модельного клубу Марини Занюк лучанка Анжела Мисюк та Аліна Поліщук із Володимира-Волинського. Дівчата провели тиждень на Рівненщині, готуючись до фінального шоу на різноманітних заняттях та тренінгах, також брали участь у благодійній акції «Подаруй можливість жити». Вони обіймали рівнян, які погоджувалися дати хоча б незначні кошти онкохворим діткам.

Фінальне шоу відбулося у Рівненському обласному академічному українському музично-драматичному театрі. Ведучими конкурсу були Петро Мага та Юрій Горбунов. Красуні змагалися під час п’яти виходів на сцену. Спершу всі учасниці дефілювали в однакових чорних сукнях зі стрічками міст та у національних костюмах, притаманних тій місцевості, яку вони представляли (окрім того, кожна з них мала підготувати оригінальний подарунок-сувенір для міського голови Рівного). Для виходу у купальниках журі відібрало 20 учасниць, честь покрасуватися у дизайнерському вбранні, оздобленому бурштином випала тільки 12 дівчатам. І нарешті на фінальний вихід у сукнях обрали шість красунь, серед яких була й лучанка Анжела Мисюк.

Переможницею стала Юлія Сікорська з Вінниці. Її й нагородили короною, але дороговартісна прикраса залишилася в одному з рівненських музеїв для того, щоб через рік її одягли на голову наступної переможниці конкурсу «Бурштинова корона України».

– Я із задоволенням подивилась дійство. Організація була на високому рівні, волинянам у цьому плані є чому повчитися. На сцені облаштували унікальний подіум у вигляді букви Х, який до того ж ще й крутився. Дівчата і організатори зробили грандіозну роботу, – поділилася враженнями від конкурсу відома волинська модель Марина Занюк.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>