Подвійний контроль усунуть

Луцький прикордонний загін за професійними показниками у 2011 році став найкращим в Україні серед по-дібних підрозділів. Але нинішній рік ще більш відповідальний. Адже Україна прийматиме чемпіонат Європи з футболу, й левова частка туристичного потоку припаде на Волинь, а саме на пункт пропуску Ягодин. Про зроблене і заплановане перед журналістами звітував уже новий начальник Луцького прикордонного загону Олександр Білюк, адже його попередника Олексія Ши-пілова за досягнуті показники перевели на більш відповідальну посаду.

Готується до здачі в експлуатацію друга черга переходу Ягодин-авто. Нині тут працює 14 смуг руху, а працюватиме вдвічі більше, що дозволить за добу пропускати від 6 до 10 тисяч громадян. Луцький прикордонний загін отримав додаткове обладнання. Усунуть і подвійний контроль. На в’їзд в Україну оформлення паперів відбуватиметься на польській території, де поруч з тамтешніми прикордонниками та митниками працюватимуть українські колеги. Нині прикордонники вивчають ази англійської мови, а також проводять навчання за європейськими стандартами щодо застосування фізичної сили до порушників та з питань особистої безпеки.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ,

Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>