До Стрітення слід економити електроенергію

У зв'язку з аномальним і тривалим похолоданням, в об'єднаній енергосистемі України значно зросли електричні навантаження. Через це постала потреба позапланового ремонту енергоблоку на Запорізькій АЕС, яка є найпотужнішим виробником електроенергії в країні. Ремонт призвів до дефіциту потужності у пікові вечірні години.

Щоб забезпечити стабільне електропостачання та уникнути роботи протиаварійної автоматики в екстремальних погодних умовах, ПАТ "Волиньобленерго" звертається з проханням до усіх споживачів електроенергії не вмикати з 17.30 до 18.30 потужні електроприлади без нагальної потреби та взагалі якомога раціональніше використовувати електроенергію у ці години.

Керівники установ та організацій, в свою чергу, повинні забезпечити суворе дотримання установлених режимів електроспоживання та, по можливості, зменшити навантаження на електромережу у вказані години. Таких заходів необхідно дотримуватися до 15 лютого.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>