Насіння продаватимуть у селах

Завбачливі господарі вже готуються до весняно-польових робіт. Гарну послугу для мешканців віддалених сіл Волині роблять крамниці облспоживспілки, які пропонують селянам широкий вибір сертифікованого насіння. Адже не кожному пенсіонеру здоров’я дозволяє їздити на закупи в райцентр.

- Із 400 діючих магазинів нашої структури половина розташовані у селах, де налічується менше півсотні мешканців. Крамниці облспоживспілки є навіть у населених пунктах, де проживають менше сотні жителів, - каже голова правління Волинської облспоживспілки Марта Кандиба.

За словами Марти Кандиби, минулого року люди охоче купували насіння в крамницях, адже керівництво укладає угоди з такими відомими фірмами як «Світязь», «Сортнасіннєовоч» та іншими. У лютому-березні асортимент планують поповнити засобами захисту рослин і добривами.

Заступник начальника головного управління агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Людмила Петриканин повідомила, що у другій половині лютого у Луцьку відбудеться ярмарок, де в широкому асортименті будуть представлені насіння, добрива, засоби захисту рослин. Згодом такі заходи проведуть у райцентрах та містах обласного підпорядкування.

Олеся МАЛИШКО

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>