Поштове відділення, як у європі

Кожен, хто після проведеного ремонту заходив до операційного залу відділення поштового зв’язку №3 міста Дубна, захоплено завмирав на порозі. «Оце красу зробили! – задоволено говорить місцева жителька Лідія Крижановська. – Подбали про працівників і про людей. Я прийшла заплатити за комунальні послуги, а разом і відпочину, бо атмосфера й краса довкола налаштовує на позитив».

Саме з позитивними емоціями у день урочистого відкриття зустрічали всіх начальник Дубенського ЦПЗ Володимир Павловський, начальник третього відділення Надія Федорчук, працівники пошти. Вони дякували всім, хто долучився до цієї події. Як зазначив Володимир Олександрович, такого якісного ремонту відділення чекало понад тридцять років. Зараз, коли його зроблено, не соромно буде й гостей запросити, які приїдуть на Євро-2012.

Духмяний коровай вручили представникам районної та міської влади. А чиновники грамотами та преміями відзначили кращих поштовиків. Звертаючись до колег, заступник директора «Укрпошти» по Рівненській області Іван Шевчук побажав, щоб і в інших відділеннях було так гарно та затишно, як у Дубні.

Як і годиться, священик освятив оновлене приміщення.

Руслана ТАТАРИН,

Рівненська область

Фото автора

Під час урочистого відкриття

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>