Черевики для Гулівера

Найвищому мешканцеві США Ігорю Вовковинському шитимуть черевики на замовлення. Адже розмір його ступні - 58-ий! Щоб зняти мірку, велетень змушений був здійснити політ з одного штату в інший, повідомляє агентство Ассошіейтед Пресс.

Зріст 29-річного Ігоря Вовковинського, українця за національністю, становить 2,3 метра. У семирічному віці він переїхав зі своєю матір'ю в американський штат Міннесота, щоб вилікуватися від гіпофізарного гігантизму. У той час його зріст вже становив 1,8 метра. Хвороба Вовковинського зробила його відлюдником у власному будинку.

- Лікарі дозволяють мені ходити, але я не можу цього робити, тому що мої черевики завдають мені значного болю. Тісне взуття деформує мої ступні і пальці ніг. Медики кажуть, що буде набагато дешевше зробити мені черевики за розміром, ніж проводити мені регулярні операції , - говорить Ігор Вовковинський.

За розрахунками фахівців, вартість виробництва однієї пари взуття 58 розміру складе від 12 до 20 тисяч доларів. Ігор Вовковинський попросив громадськість допомогти йому в зборі потрібної суми через соціальні мережі та засоби масової інформації. За його словами, на прохання відгукнулося дуже багато людей. Тепер зібраних грошей вистачить на виготовлення ще декількох пар черевиків.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>