У Львові роповідуватимуть… англійською

Напередодні відкриття Євро-2012 у Домініканському соборі Львова відбулося перше богослужіння англійською мовою. Це - прем'єрна літургія до Євро-2012, під час якої у львівських храмах будуть проводити богослужіння на декількох іноземних мовах.

- Під час Євро-2012 літургії у храмах, розташованих у центрі Львова, будуть проводитися англійською, німецькою та португальською мовами. Почути проповіді рідною мовою гості зможуть в церкві Петра і Павла, Преображення Господнього і Пресвятої Євхаристії. Богослужіння будуть починатися о 10.00 , - зазначив представник УГКЦ, отець Інокентій Волошин.

За його словами, крім літургій, в цих храмах будуть приймати сповідь рідною для німців, португальців та англійців мовою.

Витяг: Під час Євро-2012 літургії у храмах, розташованих у центрі Львова, будуть проводитися англійською, німецькою та португальською мовами. Почути проповіді рідною мовою гості зможуть в церкві Петра і Павла, Преображення Господнього і Пресвятої Євхаристії

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>