Під вантажівкою загинуло троє з однієї родини

Дивом вижила лише прабабуся

Страшні похорони відбулися у вівторок у селі Борівка Чернівецького району. Всі люди прийшли попрощатися із загиблими в результаті нещасного випадку.

Аварія трапилась 19 серпня. У сільській раді розповіли, що там, де сталася біда, високий пагорб, а за ним крутий поворот. Цією дорогою часто курсують великі вантажівки, які її дуже розбили. Тому швидко там ніхто не їздить. А того разу, подейкують, у КРАЗа відмовили гальма і 32-річний водій через вікно кричав людям, щоб втікали з дороги. У той час по узбіччю йшла родина. 43-річна жінка з Луганської області з невісткою приїхала у село, щоб допомогти матері викопати картоплю. На повороті водій не зумів правильно скерувати вантажівку і навантажений щебенем КРАЗ перекинувся на перехожих. 26-річна жінка, її трирічний син та 43-річна свекруха померли одразу. З-під завалу витягли живою лише 73-річну пенсіонерку й одразу доправили у районну лікарню. Зі струсом мозку і забійними ранами вона зараз перебуває у хірургічному відділенні. Медики називають її стан «середньої важкості». Поки пенсіонерці не кажуть, що вона втратила своїх рідних.

Істинні причини, чому перевернулася вантажівка, має встановити слідство.

Руслана ТАТАРИН,

Вінницька область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>