Земляків обкрадав… дезертир

У кількох населених пунктах Заставнівського та Хотинського районів трапилася серія крадіжок. Незнайомець проникав до будинків і привласнював усе цінне: заощадження, побутову техніку та засоби зв’язку, продукти харчування та дрібну домашню живність. Для розкриття цих злочинів керівництво УМВС сформувало окрему посилену оперативно-слідчу групу. Зрештою правоохоронці затримали 20-річного жителя села Ржавинці Заставнівського району, який, як з’ясувалося, перебував у всеукраїнському розшуку як дезертир. Юнак, провівши близько місяця на військовій службі, втік із частини, що дислокується під Києвом, і переховувався у лісовій місцевості рідних країв. Правда, знемагаючи від холоду, голоду та відсутності спиртного, час від часу з’являвся у навколишніх селах, щоб поповнювати необхідні запаси.

У ході розслідування кримінальної справи було встановлено причетність молодого чоловіка до одинадцяти крадіжок на 44888 гривень із осель жителів сіл Ржавинці, Чуньків, Горошівці та Добринівці Заставнівського, а також сіл Гринячка, Перебиківці та Блищадь Хотинського районів. За це зловмисник проведе за гратами шість років.

Володимир ДРАЮК,

Чернівецька область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>