День моди у Луцьку відвідала «Перша віце-міс Всесвіт»

У Луцьку відбулася головна модна подія року – Fashion Day, який уже вчетверте (захід відбувається двічі на рік) організував Модельний клуб Марини Занюк. Старт святу дала почесна гостя – «Перша віце-міс Всесвіт» Олеся Стефанко, перерізавши символічну стрічку. Ведучими Fashion Day були DJ Mix та відома луцька модель Діана Поян, яка вперше спробувала себе у такій ролі. Відбувалося свято у приміщенні Палацу культури міста Луцька.

На показах був представлений одяг як від модельєрів, так і від торгових марок і модних бутіків. Демонстрували колекції дівчата з модельного клубу Марини Занюк. У чоловічому одязі дефілювали футболісти луцької «Волині». Справжнім відкриттям став бразильський легіонер Леандро. Також на подіум виходили хлопці і дівчата зі студії танців «Iron City», яка паралельно розробляє й власний сучасний молодіжний одяг. Відбувся дебютний показ ексклюзивних вишитих речей від торгової марки «Марина Занюк» та дизайнера Галини Занюк. Також на святі моди свої творчі доробки демонстрували лучанка Віра Літвінчук, рівнянки Анна Кравчук, Зоя Романова, Соломія Свистун, Валентина Орел з ужгородського торгового дому «Ріто», львів’янки Ольга де Нога та Сюзанна Сластіон. Остання освоювала фах модельєра у Лондоні й привезла у Луцьк колекцію «Global», з якою здобула призове місце на тижні моди у Вашингтоні.

Спонсорами свята виступили салон меблів «Merx», туристична агенція «Тур», шоу-бар «Seven», рекламна агенція «Adego», торгова марка «Едельвіка». Пристойний рівень модного показу у Луцьку відзначила Олеся Стефанко. Красуня світового рівня зізналася, що придивилася кілька цікавих речей, якими має намір поповнити свій гардероб.

Сергій КРАЙВАНОВИЧ,

м. Луцьк

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>