Чому жінки на чоловіків сичать

Колись давно жила чарівна дівчина, у якої не було жодної вади, жодного недоліку, лише краса, ніжність та гармонія наповнювали її. Багато було чоловіків, які б хотіли з нею одружитися, вона ж вибрала одного, та перед весіллям поставила йому одну єдину вимогу:

– Я стану твоєю дружиною, буду тебе кохати, поважати і слухатися, стану вірно служити тобі, ти ніколи не будеш знати зі мною горя, а життя твоє буде наповнене радістю і щастям. Але обіцяй мені: раз на рік ти будеш відпускати мене від себе на три доби і ніколи не запитуватимеш, куди я йду і що роблю.

Щасливий обранець погодився на цю дивну умову, не задумуючись.

Пройшов рік щасливого життя у любові та злагоді. Будинок молодят був повною чашею, і чоловік завжди поспішав додому, бо знав, що його чекає смачна вечеря, приємний відпочинок та палкі обійми люблячої дружини.

Але прийшов час виконувати обіцянку, і жінка покинула дім на три доби. Де вона була, ніхто не знає, та після її повернення у домі знову цілий рік панували злагода, затишок та кохання. А через рік дружина знову зникла на три дні… І знову повернулась, і знову все було чудово.

Так пройшло кілька років, чоловік звик і не нічого не запитував, його влаштовувало таке життя. Та врешті людська цікавість змусила його простежити за дружиною. Вночі він крадькома пробирався за нею через поле, перебрався через річку, а потім зайшов далеко в ліс, де причаївся за старим дубом. А жінка тим часом роздягнулася, присіла на пеньок і враз зникла… Чоловік підійшов ближче, та замість своєї дружини побачив велику змію, яка шипіла на пеньок та кусала свого хвоста. Ошелешений, він аж скрикнув від несподіванки, а змія просичала:

– Що ж ти наробив? Хіба не вірно я служила тобі, хіба не любила тебе? Ти не знав турботи і печалі зі мною, а натомість я просила для себе всього лише три доби на рік. А тепер мені вже не треба ховатися в лісі.

З тих самих пір жінка більше не ховається від чоловіка для того, щоб пошипіти та покусати. А чоловік забув, що таке життя з коханою без турботи і смутку. Одружуючись, кожен чоловік мріє про красиву, турботливу, досконалу жінку, але разом з нею отримує й змію, яка замість свого хвоста кусає тепер чоловіка.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>