Поки соцзабез півроку листувався, жінка дитячих грошей не отримувала

«Я вийшла заміж у Житомирську область 8.05.2012 року, там народився синочок, там була прописана і почала отримувати допомогу. Але ще на початку червня 2012 року я звідти виписалася і переїхала в село Єльне Рокитнівського району Рівненської області, тут прописалася із сином. Подала заяву на перевід дитячих грошей, але… Вже кілька разів зверталася у соцзабез, але, здається, моєї справи досі не знайшли і грошей мені не виплачують. Як мені дитину піднімати і чим годувати?»

Наталія ЄЩЕНКО, село Єльне

Рокитнівського району Рівненської області

 

У Головному управлінні праці та соціального захисту населення у Рівненській області, розглядаючи ваш запит, відповіли, що допомога, яка надається при народженні дитини, вам дійсно не виплачувалася з червня 2012 року. При зверненні за призначенням допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку не було довідки про розмір земельної ділянки (паю), тому особову справу направили на виплату. Спеціалісти управління праці та соціального захисту населення Рокитнівської райдержадміністрації звернулися із запитом до управління за місцем вашого попереднього проживання, аби вони надали той документ. Це і затягувало виплатний процес. Також нам повідомили, що ваша справа вже направлена на виплату грошової допомоги при народженні дитини та допомоги по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>