Діти шукають пару батькам

35-річний американець Метт Коннолі створив сайт myLovelyParent, завдяки якому самотні літні люди, заручившись підтримкою дітей, зможуть знайти свою любов.

– На створення цього вебсайту мене надихнула моя мама – чарівна леді 60 років, яка надто довго була сама. Минулого року вона запитала у мене, чи не міг би я помогти їй знайти пару, – розповідає Коннолі. Син передивився чимало сайтів знайомств, але не знайшов жодного, щоб порекомендувати мамі. Тоді він і вирішив створити його сам, щоб був веселим та простим, але водночас безпечним. Профайли кандидатів молодші родичі ретельно перевіряють, а до персональних електронних адрес ніхто не має доступу. Допомогти одиноким може будь-хто з родини. Вони можуть рекомендувати комусь піти на побачення зі своїм «протеже», але рішення, звісно, приймають самі літні люди.

– Сидячи вдома, ти нікого не знайдеш, – переконана 62-річна Маргарет з Техасу. – Моє покоління виховували таким чином, що саме чоловік мав робити перший крок. Але підозрюю, якби я таке сказала моїм донькам, вони б з мене посміялися! Часи змінилися.

Сайт запрацював у грудні минулого року, охопивши декілька країн. Поки що, на жаль, самотніх татусів на ньому значно менше, аніж матусь.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>