Після повішення сина став цілителем

Рівнянин Віктор Сірочук своє життя присвятив професійному спорту: метав диски, тягав гирі, навіть був членом збірної республіки. Художник-дизайнер за спеціальністю, він оформляв усілякі урочистості, брав участь у міжнародних виставках квітів і навіть призові місця займав. Проте справжнє покликання цей сивочолий 78-річний чоловік знайшов у нетрадиційній медицині. За схожість з кіношним героєм його навіть прозвали Будулаєм.

Мати Віктора Кіндратовича була сільською цілителькою, лікувала жінок від безпліддя, добре розумілася на травах, тож деякі народні методи чоловік знав ще з дитинства. Третє око у нього відкрилося сорок років тому.

– Мій шестирічний син грався у дворі з товаришами у «війнушку», – пригадує пан Сірочук. – Хлопці обмотали йому шию телефонним кабелем і вибили опору з-під ніг. Він повис. На щастя, я саме повертався додому і дивом встиг його зняти. Після пережитого стресу наступного дня в автобусі побачив голих людей, на яких були темні плями – хворі органи.

Після цього Віктор Кіндратович почав читати спеціалізовану літературу, вивчати методики і зрозумів, що лікувати треба не хворобу, а її причину. Оглядаючи хворого, чітко вказує на всі недуги, дізнається і першопричину. Прийом пацієнта чоловік розпочинає з молитви, питає у вищих сил дозволу на лікування.

– Часто трапляється так, що мені забороняють допомагати пацієнту. Тоді я кажу, що йому треба посповідатися у монастирі та прийняти причастя, а тоді вже приходити до мене. Адже для зцілення треба віра в Бога, у себе, довіра до цілителя і чітке виконання всіх його настанов.

Ще одна вимога, без якої не починає прийом, – і цілитель, і хворий мають бути голодними. На повний шлунок Віктор Кіндратович нічого не бачить. До нього звертаються люди з різними захворюваннями, і усі ці болячки він здатен вилікувати. Злоякісну пухлину, переконує, може побороти за 45 днів. Не піддається лікуванню лише рак крові. Віктор Сірочук не визнає медикаментозне лікування. Тож перш ніж бігти до аптеки, радить запастися лікарськими травами.

– Також я одразу бачу, кому з моїх пацієнтів пороблено, – розповідає Віктор Кіндратович. – У цих людей голова ніби оповита сірим туманом. Якщо ж дивлюся на людину, а на її місці бачу себе – їй зробили на смерть. Тоді читаю над хворими молитву, раджу одягнути посвяченого хрестика і три дні після зняття порчі нічого не позичати.

Віктор Кіндратович запевняє, що лікує Бог та природа, а він лише передає їхню волю. Аби бути здоровим, треба пройтися босоніж по першому снігу – це заряджає організм позитивом. Зробити потрібно стільки кроків, скільки маєте повних років. Не завадять організму і невеличкі навантаження. Зізнається, що, незважаючи на свої 78 років, ще й досі катається на ковзанах. Для тих, хто має проблеми з легенями, цілитель радить легкі пробіжки.

– Я вважаю, що здоровій людині треба щодня випивати три склянки живої води (ні в якому разі не перекип’яченої, бо від неї відкладаються солі) перед сніданком, обідом і вечерею. Для хворих цю дозу варто збільшити до восьми. У раціоні має бути багато зелених продуктів: салати, петрушка, кріп… М’ясо раджу замінити рибою. Та найголовніше – починати день з молитви, усмішки, впевненості у своїх силах…

Марія МАРТИНЮК,

м. Рівне

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>