На чемпіонаті Волині з хокею досвід переміг юність

У неділю на льоду ковзанки "Снігова королева" у Луцьку відбувся чемпіонат області з хокею.

У третьому за ліком чемпіонаті області взяли участь чотири команди: ХК "Луцьк", "Волинь", "Спарта" та "Любарт". Змагання пройшли за коловою системою. Фаворитами чемпіонату були гравці ХК "Луцьк" - одного з лідерів західноукраїнської аматорської хокейної ліги. На внутрішньообласній арені вони підтвердили цей статус. ХК "Луцьк" здобув три перемоги і виборов чемпіонський титул. Друге місце, поступившись тільки лідеру, здобула "Волинь". До трійки призерів увійшов і клуб "Спарта", у запеклому двобої обігравши аутсайдера турніру команду "Любарт" з рахунком 6:4. За перипетіями спостерігав і керівник обласної федерації хокею народний депутат України від партії "УДАР" Юрій Савчук.

Окремо відзначили кращих серед кращих у різних командах. Так найперспективнішим гравцем турніру назвали 15-річного Артема Шишка, який уже має солідний досвід. Він грав за збірну України 1998 року. Нині півдесятка вихованців луцької школи хокею тренуються у Києві і мають усі шанси вирости у хороших гравців.

 Результати матчів ІІІ-го чемпіонату Волині з хокею:

"Луцьк"-"Волинь" - 7:2

"Луцьк"-"Любарт" - 10:1

"Любарт"-"Спарта" - 4:6

"Луцьк"-"Спарта" - 8:4

"Спарта"-"Волынь" - 1:5

"Волынь"-"Любарт" - 2:1

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>