У Луцьких таксі мають з’явитися термінали для безготівкового розрахунку

Відбулася робоча зустріч міської влади з представниками служб таксі Луцька. Участь у ній взяли заступник міського голови Тарас Яковлев, Голова ГО "Волинська асоціація перевізників таксі" Сергій Романчук депутати міської ради Юрій Вега, Роман Романюк, Тарас Бас, начальник управління транспорту та зв'язку міської ради Анатолій Миронюк, директор КП "Автопарксервіс" Олександр Кралюк. Метою зустрічі було обговорення нагальних проблем у роботі служб таксі та напрацювання певних уніфікованих умов їх роботи.

Голова ГО "Волинська асоціація перевізників таксі" Сергій Романчук наголосив, що головними проблемами його колег у Луцьку є невизначеність місць для стоянок таксі та нелегальні таксисти, які щоночі виїжджають на вулиці міста та відбирають клієнтів у офіційно зареєстрованих перевізників.

Заступник міського голови Тарас Яковлев наголосив, що стоянки таксі мають бути обладнані смітниками, територія повинна прибиратися та відповідати естетичним нормам. Крім того, він розповів, що проаналізував досвід інших міст України у цій сфері, та назвав основні критерії, яким повинні відповідати водії та автомобілі таксі. Зокрема, в автомобілях повинні бути лічильники, термінали для безготівкового розрахунку за проїзд, автомобілі бути чистими тощо. На його думку, це елементарні речі, які дозволять покращити якість надання послуг лучанам та гостям міста.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>