“Волинь” не втримала перемогу над краківською “Віслою”

Щоправда у стартові 15 хвилин лучанам довелося стримувати атаки поляків. Подекуди ціною фолів і попереджень "Волинь" (у матчі було показано три "гірчичника" і всі в пасиві волинян Сімінана, Пилипчука та Ізворану) таки зупинила суперника. Далі ініціатива повністю перейшла на бік наших футболістів. Небезпечно пробивав по воротах поляків Лопес, вихід на побачення з голкіпером не реалізував Савич.

На старті другого тайму свіжий Овонікоко таки вивів "Волинь" вперед. Гол вийшов не дуже видовищним, але загалом вихід Овонікоко на поле був навіть дуже ефективним. Уже на 70-й хвилині він знову сів на лаву запасних, а шанс пограти отримала ціла група молодих гравців і тих, хто намагається пробитися в основний склад. Однак така ротація пішла не на користь луцькій команді, й поляки зуміли перехопити ініціативу. У "Вісли" почали виникати непогані моменти. Зрештою польська команда таки врятувала гру, відігравшись за дві хвилини до завершення гри.

У цьому матчі "Волинь" грала наступним складом: Старцев, Занєв, Іванов (Бабир, 79), Шандрук, Сімінін (Скоба, 79), Лопес (Гребенюк, 70), Ізворану (Насонов, 70), Бікфалві (Приндета, 70; Стевич, 79), Пилпчук (Овонікоко, 46; Хомченко, 70), Савич, Суботич (Павлов, 70).

 

 

Теги: .

 

Фото: Овонікоко.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>