«Моя сусідка – вампір»

«Доброго дня, шановна редакціє! У сучасному світі побільшало різних незрозумілих явищ, які несуть нам негаразди та хвороби. Зараз по телевізору багато розповідають про енергетичних вампірів. От я надивилася тих передач і призадумалася, чи то моя сусідка Тонька не з їхього роду? Вона ніби і хороша жінка, працьовита, говірка. Але взяла собі за звичку приходити до мене і розповідати, що в неї грошей немає (хоч і працює прибиральницею в школі), ноги болять, діти зі своїми клопотами дістають… Ото наговорить всякого, та й піде. А у мене після тих відвідин та скарг голова починає боліти і сила десь дівається. Ніби й роботу якусь мала робити, а після Тоньчиного скиглення нічого не хочеться. Ляжу і лежу та якісь сумні думки в голову лізуть. Вже якось їй сказала, щоб не навантажувала мене своїми проблемами. То сусідка скривила губу, насупилася, що не хочу її вислухати. І так біда, й по-іншому недобре. Порадьте, що ж мені робити? Чи можна якось захиститися від таких людей-вампірів?»

Валентина Б.,

Кам’янець-Подільський район, Хмельницька область

Відповідь дає Олена СТЕПАНЕНКО, лікар-біоенергетик з Хмельницького:

– Боротися з енергетичними вампірами нелегко, але можливо. Найперше, варто уникати розмов з ними, не заводити дружбу, не реагувати на провокації. Мовчати або відходити від нав’язливої бесіди. Якщо вплутаєтеся у конфлікт, багато наговорите, вампір обов’язково використає сказане проти вас, незважаючи на те, що штучно спровокував ситуацію. Якщо хтось стомлює вас ниттям, дайте зрозуміти, що не можете постійно його слухати – не прямо, натяками, мовляв, час іти, є якісь справи. У народі кажуть, що спілкуючись з енергетичними вампірами, треба тримати дулю в кишені або схрестити руки і ноги, що допоможе захистити вашу енергетику. Раджу більше сміятися і жартувати, адже для них це отрута.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>