Послідовники Діда Хасана хочуть провести сходку в ОАЕ

«Злодії в законі» з клану покійного Аслана Усояна вирішили провести масштабну сходку за участі кількох сотень авторитетів. Захід має пройти в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Як повідомляє УНІАН з посиланням на «Росбалт», представники клану звернулися в одну з туристичних фірм з проханням оформити закордонні паспорти для відвідування ОАЕ більш ніж ста «злодіям у законі». Також вони хочуть орендовати окремий літак. Всього у заході запланована участь близько 300 «законників». Організовують його нинішні лідери угруповання Аслана Усояна (Дід Хасан) – Дмитро Чантурія (Мирон), Темур Мірзоєв (Тимур Свердловський), Василь Христофоров (Вася Воскрес), Гаді Калоян (Онік), Валерій Фаріза (Валера Курд).

Мета сходки: продемонструвати єдність і могутність клану, а також «коронацію» десяти авторитетів. Зокрема, в ранг «злодія в законі» планують ввести родича Аслана Усояна, двічі судимого «авторитета» на прізвисько Тимур Архангельський.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>