“Волинь” завершила другий збір з оптимізмом

В останній день футболісти "Волині" окрім запланованої зустрічі із чеським "Словацко" провели ще одну з узбецьким "Нефчі" з Фергани. Цей матч проходив у першій половині дні. "Волинь" вийшла на нього в експериментальному складі. Проти узбеків грали переважно ті, хто хоче здобути місце в основному складі і запрошені на другий збір футболісти дублюючого складу. Навіть у такому вигляді "Волинь" дивилася краще за узбеків, хоча саме гравці "Нефчі" відкрили рахунок на початку другого тайму. Але свою ігрову перевагу лучани довели й у практичній площині. "Волинь" відсвяткувала вольову перемогу завдяки голам Олексія Бабира та капітана "дубля" Віктора Хомченка.

Ввечері уже більш потужний склад луцької "Волині" зустрівся з чеським клубом "Словацко". Цього разу наші футболісти також опинилися у ролі наздоганяючих, отримавши гол у роздягальню наприкінці першого тайму. На початку другого Суботич вирівняв становище. Рахунок 1:1 попри усі намагання лучан залишився незмінним до фінального свистка.

Прикро, але останній день збору приніс і погані новини. Травми отримали одразу двоє футболістів "Волині" - форвард Євген Павлов і воротар Максим Старцев.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>