Міністерська премія для Дівчини із села

За рейтингом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України майстер спорту з боксу Наталія Тарасюк увійшла до числа кращих спортсменів України 2012 року.

Народилася і виросла Наталка в селі Підбереззя Горохівського району. Виховували її в основному дід і баба. Змалку дівчинка була їхньою найкращою помічницею у нелегкій селянській праці, навчилася долати труднощі, всілякі негаразди.

Очевидно, прагнення бути сильною та мужньою і привело Наталку в Горохівську ДЮСШ імені Олександра Баламута до талановитого тренера, майстра спорту колишнього СРСР Набіджана Артикова. Наполеглива дівчина лише за п’ять років досягла вагомих результатів не тільки у всеукраїнських, але й у європейських чемпіонатах і турнірах, стала майстром спорту з боксу. Наталія Тарасюк – володар Кубка України з боксу, зарахована до складу національної збірної України з боксу.

За великі успіхи у спорті, досягнуті торік, Наталія Тарасюк відзначена міністерською премією у сумі 9 тисяч гривень.

Олег ДІДИК, Волинська область

Фото автора

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>