Лікар виписував за хабарі рецепти на психотропні препарати

Ковельська міжрайонна прокуратура спрямувала до суду протокол про порушення обмежень щодо використання службового становища - відносно лікаря-психіатра поліклінічного відділення державного закладу "Вузлова лікарня станції Ковель Державного територіально-галузевого об'єднання "Львівська залізниця".

У прес-службі прокуратури області повідомили, що цей лікар неодноразово отримував хабарі за те, що виписував мешканцю Ковеля рецепти на отримання лікарського препарату з вмістом психотропного засобу. Отримавши такі ліки в аптеці, цей громадянин незаконно збував їх іншим особам. За цим фактом було проведено досудове розслідування. Кримінальне провадження з обвинувальним актом уже направлено до суду, який і визначить міру покарання ковельчанину.

Лікаря ж визнано винним у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення. Рішенням Ковельського міськрайонного суду йому призначено покарання у виді штрафу в розмірі 1700 грн й конфіскації незаконно отриманої вигоди. Штраф лікар уже сплатив.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>