І знову нічия – цього разу з казахами

У вівторок, 20 лютого, "Волинь" у контрольному поєдинку зустрілася з казахським "Таразом". У двох таймах луцькі футболісти зіграли різними складами.

У першій 45-хвилинці на поле вийшли гравці з групи найближчого резерву. Це зумовило невеличку перевагу казахів. Футболісти "Тараза" мали кілька нагод вийти вперед, але їм то не щастило - за лучан одного разу зіграла стійка воріт, то надійно у "рамці" діяв Віталій Неділько.

По перерві у бій тренери кинули практично найоптимальніший склад. Тепер у гру вже домінувала "Волинь". Сплеск активності лучан, втім, до взяття воріт не привів також. Тому матч закономірно завершився сухою нічиєю.

Як інформує офіційний сайт ФК "Волинь" , у цьому матчі лучани грали наступним складом: Неділько (Літовченко, 46), Насонов (Занєв, 46), Масло (Шандрук, 26), Приндета (Ілієв, 46), Задерецький (Сімінін, 46), Стевич (Бікфалві, 46), Скоба (Ізворану, 46), Пилипчук (Овонікоко, 46), Щедрий (Лопес, 46), Хомченко (Савич, 46), Бабир (Суботич, 46).

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>