Податківці радитимуть бізнесу надійних партнерів

Державна податкова служба готова надавати платникам податків максимум інформації про потенційних ділових партнерів. З цією метою запроваджено новий сервіс - "аналіз моделей господарських операцій підприємств з іноземними інвестиціями". Про це розповів начальник ДПС України у Волинській області Володимир Михалчич.

"Експерти податкової на прохання менеджерів іноземних кампаній проаналізують відповідність вже здійснених чи запланованих господарських операцій національному законодавству та потенційні ризики щодо співпраці з представниками українського бізнесу", - розповів Володимир Михалчич.

Аналіз бізнеспроектів з іноземним капіталом можна отримати в електронному вигляді. Докладно з інформацією про сервіс "аналіз моделей господарських операцій підприємств з іноземними інвестиціями" можна ознайомитися на єдиному веб-порталі ДПС України.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>