Буковель «посунеться»?

В Україні невдовзі може з’явитися ще один серйозний відпочинковий комплекс, що пропонуватиме зимові розваги. Мова про гірськолижний курорт «Кринта», який планують побудувати в селі Красник Верховинського району. Територіальна громада при розробці генерального плану села уже проголосувала за віднайдення місця на такі цілі.

Проект, обіцяють, буде ще грандіознішим за Буковель. Популярності курорту надасть велика протяжність лижних трас – тут їх буде п’ять різної складності, що дозволить кататися як професіоналам, так і новачкам. Заплановано три витяги, вони вивозитимуть туристів на вершину гори Кринта, звідки відкривається ще й захоплюючий пейзаж засніжених карпатських вершин. Забудову ділянок проводитимуть варіантом котеджного містечка з одноповерхових житлових будинків і лише на земельних ділянках, непридатних для сільськогосподарського використання.

Наталія КРАВЧУК,

Івано-Франківська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>