Хіт про «лісапед» написала Тернопільчанка

Любительське відео із сімома бабусями, які у рейсовому «пазику» співають про «лісапед мій, лісапед», б’є рекорди переглядів в Інтернеті. За кілька тижнів кліп подивилися понад 64 тисячі людей.

Фрагменти відео показали також по всіх телеканалах у програмах новин. Запальні бабусі з Чернігівської області у кадрі завзято виспівують: «Лісапед мій, лісапед, двоколісний «Гранд Черокі»! І дзвінок великий є, шкіряне сідло широке. На багажник покладу два мішки з буряками. Я лечу через село лісапедом, наче танком».

Цікаво, що авторство популярної пісні належить жительці селища Скала-Подільська Борщівського району на Тернопільщині Наталії Фаліон. Вона є директором музичної школи, а також лідером яскравого фольклорного колективу «Забава». Упродовж багатьох років він – бажаний гість музичних імпрез не лише у рідній області, а й за її межами.

Нині Наталія Іванівна тішиться, що пісню про «лісапед» співають музичні колективи з різних регіонів країни.

– Я написала її ще у 2000 році для свого фольклорного колективу «Бабине літо», – розповіла авторка. – Пісня стала нашою візиткою, на корпоративах виконуємо її по кілька разів. Останнім часом її співають й інші музиканти, а в Інтернеті пишуть, що пісня народна. Нехай… Горда тим, що пісня пішла «в народ».

Шанувальники творчості Фаліон переконані, що очолюваний нею гурт «Забава», як свого часу «Буранівські бабусі» з Росії, міг би поставити на вуха глядачів конкурсу «Євробачення».

Світлана КЛОС,

м. Тернопіль

На фото: Лідер гурту «Забава» Наталія ФАЛІОН

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>