На Волині завершують інвентаризацію земель

На території Волинської області за межами населених пунктів проведено інвентаризацію земель несільськогосподарського призначення на площі 414,67 тис. га, (вся площа 530,6 тис. га), що становить 78,2%. У 2012 році проведено інвентаризацію на площею 51,65 тис. га. усіх земель населених пунктів та земель несільськогосподарського призначення.

Як повідомляє прес-служба Держземагентства області, також проведена робота у межах населених пунктів що становить 279,2 тис. га. Площа земель населених пунктів, де проведена інвентаризація 198,57 тис. га.

В області з 412 місцевих рад, де необхідно розробити схеми землеустрою та техніко-економічного обґрунтування використання і охорони земель укладено 55 договорів.

Слід зауважити, що у Шацькому районі ради розробили схеми землеустрою та технічно-економічного обґрунтування та використання і охорони земель.

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>