Останні приготування перед сезоном завершуються

Футбольний клуб "Волинь" завершує підготовку до весняної частини чемпіонату. У турецькому Белеку лучани зіграли ще кілька контрольних матчів. Зустріч з багаторазовим чемпіоном Молдови "Шерифом" була цікава точки зору того, що клуб з Тирасполя постійно грає у єврокубках. Перевірка своїх сил у грі з таким суперником дає багато думок для роздумів. Лучани поступилися молдаванам з рахунком 1:2 (гол престижу забив Суботич). Наступного дня "Волинь" напіврезервним складом здолала білоруський "Німан" з міста Гродно. Матч завершився з рахунком 2:1 (забивали Овонікоко і Скоба з пенальті).

Ігрову програму третього збору "Волинь" закінчила зустріччю з норвежським "Тромсе", яка завершилася внічию 1:1 (Лопес).

Оскільки цей матч був останнім тренуванням в умовах, наближених до реальних, то і склад, який виставив головний тренер на гру можна вважати наближеним до оптимального. У поєдинку з норвежцями він виглядав так: Старцев, Занєв, Шандрук, Ілієв, Сімінін (Насонов, 77), Пилипчук, Лопес, Ізворану, Бікфалві, Савич, Суботич. Традиційно "Волинь" зіграла в одного нападника. До старту весняної частини чемпіонату лишилися лічені дні, тож кардинальної корекції у дії футболістів внести уже не вдасться. Не слід очікувати й на якесь серйозне підсилення. Натомість в деяких Інтернет-виданнях прозвучала інформація про ймовірний перехід в київський "Арсенал" бразильця Леандро.

Зазначимо, що другу частину чемпіонату "Волинь" починає з дуже складної серії матчів. Трохи більше ніж за місяць лучани зустрінуться з "Шахтарем", "Динамо", "Дніпром" та "Металістом". Також у цьому проміжку буде матч з луганською "Зорею". "Волинь" стартує першого березня у Донецьку поєдинком з діючим чемпіоном "Шахтарем".

 

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>