Предстоятель УПЦ відзначив роботу Волинської єпархії

Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Володимир у своїй резиденції у Свято-Пантелеймонівському монастирі у Феофанії прийняв делегацію Волинської єпархії. Під час зустрічі мова йшла про презентації факсимільного видання Луцького Євангелія, які нещодавно з благословення Владики пройшли у Москві. Блаженнійший благословив провести презентації факсимільного видання Луцького Євангелія у Київській духовній академії, Києво-Могилянській академії, Національному історико-культурному Києво-Печерському заповіднику та Київському національному університеті ім. Т.Г.Шеченка і Луцького Псалтиря ХІV століття у Європі: Мілані, Флоренції, Римі та Парижі.

Митрополит Володимир відзначив місіонерську діяльність Волинської єпархії та подякував гостям за труди у здійсненні факсимільних видань і підтримав ідею передачі примірників у національні вищі навчальні заклади.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>