Як вісниківські козаки танго танцювали

Після минулорічного подарунка на 8 березня від чоловічої половини редакції – вісниківок тоді перетворили на моделей, які дефілювали по подіуму – було важко щось придумати у такому ж стилі у відповідь. Але ж ми ще тоді обіцяли їх здивувати. І таки домоглися свого! Бо на День захисника Вітчизни висадили наш чоловічий десант… у танцзал. Щоб вміли не тільки писати, верстати і газетою керувати, а й з дамою танцювати. А точніше – у пристрасному аргентинському танго почуття виказувати.

Не кожен би взявся за таку непросту справу, але допомогти жіночій половині «Вісника» люб’язно погодилася студія танцю «L&G», що знаходиться у Луцьку на вул. Лесі Українки, 33а. Особливо ми вдячні за допомогу директору студії Світлані Климчук, яка, напевне, хвилювалася не менше за нас, але організувала все просто чудово. На паркеті танцполу своїх «учнів» уже чекала пара професіоналів: Сергій Бичок та Вікторія Місан, а також партнерки – молоді красуні-танцівниці.

Звісно, важко було пройти курс молодого бійця-танцюриста за дві години. Наші чоловіки кректали, стогнали, відтоптували ноги партнеркам і навіть намагалися підкупити свого тренера, щоб не змушував їх виконувати складні па на напівзігнутих ногах. Самого процесу ми не бачили, але підслуховували (на те ми й жінки!), тож з гумором оцінили перли наших козаків у процесі навчання: «Я підняв ногу, що далі?», «Раз, два, три, поворот, раз… ой… стій… ти куди пішла?.. То мені за тобою?». А що вже жартували і веселилися!

І от – нарешті сам виступ, на який нас запросили до зали. Зазвучали ритми аргентинського танго, і наші козаки повели своїх чарівних партнерок на паркет. Виступали парами, щоб жіноцтво могло краще оцінити все, чого навчилися чоловіки за ці дві нелегкі години. А таки справді – навчились! Бо кожне па зустрічалося нашими схвальними вигуками та оплесками. Завершилась ця частина нашої святкової програми щирими вітаннями чоловікам, а з їхнього боку – словами гарячої вдячності студії танцю «L&G» та своїм юним партнеркам.

А потім ми запросили наших хлопців продовжити свято у затишному пабі «Льох у свата», де за гарно накритим столом ділилися враженнями, обговорювали свіжо вивчені па та починали будувати «страшні» плани на таке близьке 8 березня.

Вісниківки

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>