Луцька міська рада запровадила електронні черги у садочках

На сесії міської ради депутати розглянули питання про запровадження електронної реєстрації дітей до дошкільних навчальних закладів міста Луцька.

На стадії розгляду проекту рішення на комісії були внесені поправки й уточнення щодо процесу комплектування у ДНЗ, з урахуванням соціальної справедливості. Також, як повідомив начальник управління освіти Олег Гребенюк повідомив, що з цієї проблематики відбувся "круглий стіл", на якому були напрацьовані пропозиції. Зокрема, з 1 квітня по 1 травня до електронного реєстру будуть внесені усі діти, які раніше були зареєстровані у спеціальних журналах дошкільних закладів.

Відділом програмно-комп'ютерного забезпечення створюється модуль "Електронна черга до дитячого садка" для впровадження його на офіційному веб-сайті Луцької міської ради. Начальник відділу Денис Осокін вважає, що технічно запровадити нову систему реєстрації можна з 1 травня 2013 року. Сесія міської ради прийняла рішення із запропонованими змінами щодо процедури і порядку електронної реєстрації дітей.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>