Право на оренду землі на березі Світязя продадуть через торги

Повернуті державі 16,5 га землі на березі озера Світязь, які незаконно були виділені підприємству "Волиньтурист", інвентаризують. Ділянки в урочищі в урочищі Гушово на території Світязької сільської ради Шацького району після втручання прокуратури були повернуті державі і набули статусу земель запасу. Колишні власники, які вже там побудувалися, мають право звернутися у профільні служби для оформлення документів на використання землі під забудовою як рекреаційної зони.

За дорученням голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука обласна комісія проведе інвентаризацію зазначених земельних ділянок рекреаційного призначення та земель технічної інфраструктури. За результатами інвентаризації визначать інвестиційно привабливі, вільні від забудови земельні ділянки, право оренди яких може бути продано на земельних торгах. Підготовлені лоти мають бути включені до переліку земельних ділянок, право оренди яких виставляється для продажу на земельних торгах, до 20 травня 2013 року.

 

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>