У Ковелі встановлюють лічильники на тепло за бюджетні кошти

У Ковелі підприємство теплових мереж "Ковельтепло" розпочало встановлювати в житлових багатоквартирних будинках прилади обліку теплової енергії. Так у грудні минулого року комунальникам вдалося забезпечили 34 будинки такими лічильниками. В нинішньому році вже були встановлені прилади обліку в будинках по вулиці 40 років Перемоги, Володимирська, 1 Грудня, Незалежності, Грушевського, Котляревського, Міцкевича, Смірнова загальною кількістю 34 лічильники. Таким чином, мешканці будинків, котрі обладнані приладами обліку теплової енергії, платять за використане тепло за "зимовим" тарифом, тобто по 6 гривень 74 копійки відповідно до "Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення" затверджених Постановою КМ України 21 липня 2005 року зі змінами та доповненнями.

Встановлення лічильників проходить відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №431 від 27.08.2012р. "Про затвердження переліку об'єктів для використання коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою "Облаштування багатоквартирних будинків сучасними засобами обліку і регулювання води та теплової енергії".

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>