Німецький уряд “підглядав” у веб-камери

Відома група німецьких хакерів під назвою Chaos Computer Club опублікувала заяву, в якій звинуватила уряд Німеччини у створенні та розповсюдженні в Мережі троянської програми для стеження за користувачами.

За словами представників Chaos Computer Club, троян був виявлений в Мережі і переданий їм для аналізу. Виявилося, що ця програма використовувалася німецькою поліцією для перехоплення різної інформації.

Представники німецької влади поки ніяк не прокоментувала ці звинувачення.

«Ця шкідлива програма може не тільки посилати своїм творцям особисті дані, але і пропонує функціональність віддаленого доступу і прихованої установки і запуску інших програм. А значні недоліки в структурі і функціональності програми зробили її доступною всім в інтернеті »

йдеться в повідомленні хакерів.

За їхніми словами, за допомогою трояна «зловмисники» в особі німецької поліції могли встановлювати на комп'ютерах користувачів безліч різних програм для віддаленого управління ними. А якщо на комп'ютері був активований мікрофон або вебкамера, це дозволяло їм підглядати за користувачем.

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>