діти і святий Миколай обмінялись подарунками

Радісним і велелюдним було престольне свято у селі Смолигів Луцького району. Ще напередодні у неділю до Свято-Миколаївського храму на вечірню прихожани прийшли разом із дітьми. Після богослужіння вихованці недільної школи показали повчальну сценку. А тоді настала черга подарунків. Першими іграшкові автомобілі та ляльки отримали найактивніші маленькі парафіяни, які подарували святому Миколаю віршики. А із добротними подаруночками допомогли меценати і районна рада.

– Дуже добре, що діти отримали такі гарні гостинці, – зазначив настоятель храму протоієрей Володимир Бірук. – Але важливіше, що і малеча, і дорослі вчаться милосердю, любові і турботі.

У понеділок в день святого Миколая у древньому дерев’яному храмі яблуку ніде було впасти. Чудотворця разом із смолигівчанами прославляли прихожани з навколишніх сіл Сарнівка і Дубичанське.

Микола КОМАРОВСЬКИЙ,

Волинська область

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>