«Червоний півень» похазяйнував у двох гуртожитках

Обидві пожежі трапилися у місті Любомль. Спершу загорівся п’ятиповерховий гуртожиток професійного ліцею. Вогонь розгулявся в одній з кімнат на другому поверсі. Тут мешкали дві дівчини – Таня і Аня. Їдкий дим заповнив весь поверх. Вихователі ліцею Тетяна Джур та Марія Глущенко оперативно евакуювали мешканців гуртожитку.

На місце події швидко прибули рятувальники місцевої СДПУ-10. Для приборкання вогню їм знадобилось 20 хвилин. Дівчат з діагнозом «отруєння продуктами горіння» госпіталізовано в реанімаційне відділення ЦРЛ. Як встановлено, спричинила лихо звичайна переносна електроплитка. Дівчата розігрівали на ній вечерю, а потім поставили під ліжко. Ймовірно, на розпечену поверхню впали якісь речі.

Від необережного поводження з вогнем загорівся й колишній двоповерховий гуртожиток офіцерів, що на вулиці 1-го Травня. Приміщення переобладнується під потреби прокуратури, але тут досі проживає кілька сімей.

Олександр ХОМЕНЧУК,

Волинська область

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>