Третім «холостяком» стане пластичний хірург

Цієї весни на каналі СТБ стартує третій сезон шоу «Холостяк». Як відомо, телешоу – український варіант американського шоу, в якому за серце красивого й успішного чоловіка борються 25 дівчат.

На перший сезон холостяка для українок виписали аж зі Штатів. Ним став Максим Чмерковський, колишній одесит, який разом з батьками емігрував до Америки ще підлітком й досягнув успіхів у танцях. Чмерковський за рейтингом журналу «ОК!» на другому місці серед найкрасивіших чоловіків світу, поступається лишень Девіду Бекхему. На жаль, він так і не одружився на жодній з дівчат, які боролися за його серце…

Героєм другого сезону став англієць, принц Френсіс Метью (за фахом фотограф), в чиїх жилах тече кров роду Романових. Тож Україна йому близька, він із задоволенням відвідав нашу країну і землю, де ходили його предки. Обраницею принца стала Олена Ряснова, дівчина із Запоріжжя, яка підкорила його серце не тільки красою, але й розумом, щирістю. Пара живе разом, однак про весілля поки мова не йде.

І от стало відомо, що навесні стартує третій сезон «Холостяка». Женихом став 28-річний пластичний хірург із Москви Андрій Іскорнєв. Хто-хто, а він таки знається на жіночій красі. Андрій – власник двох клінік в Москві і Казані. Серед його клієнтів – «зірки» шоу-бізнесу, зокрема Лоліта Мілявська, Евеліна Бледанс, Маша Малиновська та інші. Керівник і режисер проекту Оксана Бугримова прокоментувала, що для третього сезону учасниць вибирали із 20 тисяч дівчат і вони до останнього не знали ані роду занять, ані імені, ані віку холостяка. Сам же Андрій Іскорнєв повідомив, що відразу не міг відважитись брати участь у шоу. Однак бажання знайти одну єдину, мати сім’ю і дітей, перемогли. Хоч він і пластичний хірург, але не вважає зовнішність головною. Каже, що жінка насамперед має бути освіченою, розумною і володіти почуттям гумору. «Можливо, саме таку я і зустріну на цьому проекті…» – прокоментував холостяк. Тож шоу обіцяє бути цікавим.

Тетяна ЗАОЗЕРНА

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>