Кличко з Повєткіним битимуться в Україні або в Росії

Всесвітня боксерська асоціація примусово зобов’язала чемпіона світу у суперважкій вазі з боксу за версіями IBF/IBO/WBA/WBO Володимира Кличка провести двобій з «регулярним» чемпіоном світу WBA росіянином Олександром Повєткіним. Зустріч бійців у рингу має відбутися не пізніше, ніж у лютому. Команди боксерів, які раніше уникали серйозних переговорів, одразу ж взялися за справу. Домовленості про умови мають бути досягнуті до 17 січня. Інакше право на організацію поєдинку виставлять на торги.

«Наступний бій Володимира буде цікавим. На сьогоднішній день склалася «специфічна» ситуація: з одного боку, Володимир – чемпіон світу за версією WBA, а з іншого – виявляється, є ще один чемпіон за цією ж версією – Олександр Повєткін, – зазначив Віталій Кличко. – Любителям боксу було б цікаво подивитися цей поєдинок, і впевнений, що він має відбутися десь або в Росії, або в Україні. Нелогічно, якщо українець і росіянин будуть боксувати у США чи Німеччині».

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>