Коломойський може закрити УНІАН

Коломойський готовий піти на такі заходи, якщо колектив не відкличе свою заяву про факти цензури з його боку. Йдеться про конфлікт, пов'язаний з публікацією фальшивих інтерв'ю захисника Юлії Тимошенко, народного депутата Сергія Власенка ("Батьківщина") і його колеги за фракцією Олександри Кужель, пише сайт Лвий Берег.

Власник УНІАН Ігор Коломойський запропонував співробітникам УНІАН декілька варіантів, при яких агентство продовжить працювати. При першому варіанті колектив повинен вибачитися перед керівництвом і відкликати свою заяву про цензуру. При другому - звільнитися у повному складі, а це понад 60 людей. При третьому - забути про інцидент і продовжувати працювати, як і до нього. Якщо колектив агентства не прийме жоден з варіантів, власник розглядає можливість закриття інформагентства.

Про це пише "Коммерсантъ-Україна" з посиланням на своє джерело - одного з топ-менеджерів групи "1+1"(володіє УНІАН).

За словами джерела, колектив про це повідомив глава "1+1" Олександр Ткаченко під час зустрічі в минулий вівторок. "Закриття агентства - один з варіантів розвитку подій", - підтвердив глава Національної спілки журналістів України (володіє 0,1%% акцій УНІАН) Олег Наливайко, який брав участь в цій зустрічі.

 

  •  
Comments:

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>